Pyssel och scrapbooking

Att arbeta med händerna på olika sätt och låta kreativiteten flöda är mycket roligt. Pyssel är något som ligger högt upp på mångas lista av favoritsyssla att göra på fritiden. Att pyssla och knåpa är ett roligt sätt att spendera tid tillsammaFabricación-de-un-Scrapbookingns med sina barn eller kanske ensam för att få en avkopplande stund från vardagens påtagliga stress.

I Sverige har pysselälskare tur med att det finns så många olika högtider att pyssla inför. Halloween, julafton, alla hjärtans dag eller påsk gör att det alltid finns en anledning till att plocka fram färger, limm, dekorationer eller papper av olika slag. Pyssel och scrapbooking har blivit allt större och hobbyn fortsätter att växa snabbt. På denna sida hittar du massor av roliga tips och inspirationer för scrapbooking, dekorationer och hur du kan göra ditt alldeles egna hemmapyssel.

Ge dig själv eller barnen ett bra sätt att fördriva tiden och sätt lite extra guldkant i vardagen. Inte nog med att man får massor av härlig kvalitetstid tillsammans, man utvecklar även sitt sinne och kreativitet.

Allt pyssel behöver inte kosta mycket pengar. Det finns 100-tals olika sätt att pyssla och skapa utan att behöver lägga ut mer än några kronor om man väljer rätt. Nuförtiden är det inte ovanligt att föräldrar lägger ner stora summor pengar på färdiga “pysselkit” till sina barn, när det egentligen går minst lika bra att återskapa samma typ av pyssel med endast det man har hemma.

Läs vidare för att ta del av härliga och snabba recept på trolldeg eller hur du gör din egna giftfria fingerfärger som även passar till de allra minsta barnen.